naše usluge

Projektovanje 3D Vizualizacija

Nudimo vam kompletnu uslugu projektovanja – arhitektonski projekat, statički proračun, hidromašinski i elektro projekat.

Projektovanje i 3D Vizualizacija

Naš stručni tim koji čine:  arhitekte, građevinski inženjeri, mašinski inženjeri, tehnolozi, elektro inženjeri naćiće  idealno rešenje za svaku vašu  želju i prilagoditi oblik, hidromašinske elemente, osvetljenje, vodene atrakcije svim  vašim potrebama.

Projektovanje se započinje odredjivanjem namene bazena, zatim biranjem adekvatne pozicije uzimajući u obzir sve  faktore (osučanost, položaj objekata, biljaka, plaže, tuševa, ostalih aktivnosti u okolini itd) nakon  pravilnog pozicioniranja, bira se vrsta bazena (prelivni ili skimerski), oblik i dimenzije, kao i adekvatna pozicija i dimenzija pomoćnih prostorija.

Sledi ispitivanje tla, statički i hidromašinski proračun kako bi se izabrala odgovarajuća hidromašinska oprema, nastavlja se sa prilagodjavanjem crevnog fitinga i preciznim pozicioniranjem opreme kako bi se postigla što veća efikasnost. Na kraju se dolazi do odabira adekvatnog osvetljenja i završne obrade bazena i okoline .

Kako bi naši klijenti bili što zadovoljniji i sigurniji u svoj odabir bazena, pored osnovnog projektovanja i tehničkih crteža neophodnih za izvodjenje radova  nudimo 3d vizualizaciju  bazena i okruženja.

Usluga

Projekata

Godina Iskustva

Saradnika

Shares
Share This